Storleksguide & skötselråd

Använd gärna storleksguiden för att få hjälp med att välja storlek. Notera dock att storleksguiden endast är vägledande. Storlekar och mått kan variera i jämförelse med det verkliga plagget.

KLÄDER

Storlek               Byst (cm)Midja (cm)Höfter (cm)Insida ben (cm)
32 (XXS)80                 62                   86                    78
34 (XS)84669078
36 (S)88709478
38 (M)92749878
40 (L)967810278
42 (XL)1008210678
44 (XXL)1048611078
46-48 (XXXL)        1089011478

 

BIKINIS

Storlek    Kup-storlek    Byst (cm)Midja (cm)Höfter (cm)
SA-B78-83           60-65             88-93
MB-C83-8865-7093-99
LC-D88-9370-7598-103
XLD-DD/E93-9875-80103-108


Skötselråd för Dream Jacket

- När du får din jacka och tar ut den ur förpackningen kommer den att fjädra av sig. Det är helt normalt. Vi rekommenderar därför att du packar upp jackan på balkongen eller utomhus och skakar om den ordentligt ett par gånger. Häng sedan upp jackan på en galge inomhus och låt den hänga så att den fluffar till sig ordentligt och får den perfekta fluffiga looken. Du kommer med tiden märka att jackan fjädrar av sig mindre och mindre ju mer du använder den.

- Undvik all kontakt med vatten. Skulle jackan få regn på sig rekommenderar vi att du låter den torka i ett mörkt och torrt utrymme. Torka inte jackan i torkskåp eller i solen!

- Tvätta inte din jacka. Om jackan blir smutsig kan du ta en lätt fuktad trasa och försiktigt dra på det fläckiga området, men lägg aldrig din jacka i blöt!

- Förvara din jacka hängandes på en galge med gott om utrymme, så den inte förvara tillpressad.

Följer du dessa tips så är vi övertygade om att du kommer att bli otroligt nöjd med din jacka och att den kommer att hålla sig fin länge.

Om du skulle ha några fler frågor gällande vår Dream Jacket eller någon annan av våra produkter finns vi alltid här för dig per mail på [email protected]

 

Skötselråd för Magic Bra

Innan användning:

Tänk på att tvätta huden ordentligt med mild tvål och vatten för att få den riktigt ren innan du använder din Magic Bra, skrubba gärna bort torr hud. Torka huden med en mjuk och luddfri handduk. OBS! Undvik att använda produkter på området där BH:n ska fästas. För bäst resultat och hållbarhet behöver den ha direktkontakt med huden.

Hur fäster jag Magic Bra? 

- För bästa resultat, vänd kupan ut och in och håll i kanterna. Fäst kupan under bröstet, lyft bröstet och för det mot mitten. Tryck sedan på kupan med fingertopparna. På Magic Bra finns det även en cirkel på insidan av kupan. Denna visar vart du ska placera bröstvårtan. Om du tar av och på dig BH:n flertal gånger kan du behöva tvätta den innan du sätter på dig den igen.

Hur tvättar jag min Magic Bra?

- Tvätta alltid din BH direkt efter användning för att få bort hudfett och hudpartiklar som har fastnat i kupan. Detta för att den ska sitta fast ordentligt nästa gång du använder den. Använd lite diskmedel och tvätta kuporna försiktigt med fingertopparna. Skölj den i ljummet vatten och låt den lufttorka med insidorna riktade upptåt. Sätt inte på skyddsplasten förrän den har torkat ordentligt! Om skyddsplasten har gått sönder kan du använda dig av en fryspåse -använd inte plastfolie!

Hur tar jag av mig Magic Bra?

- Ta av dig din Magic Bra försiktigt! Dra varsamt loss en kupa i taget, ovanifrån och ner. Var försiktig med naglar då de kan repa BH:n vilket i längden försämrar produktens fästförmåga. Ju bättre du tar hand om din Magic Bra, desto längre hållbarhet har den!

Fyndtema

Fyndtema arbetar för att samla alla nätets bästa fynd på ett och samma ställe. Allt du ser hos oss på Fyndtema finns i vårt lager i Sverige, och du slipper därför både långa leveranstider och tråkiga extrakostnader.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard

© 2024 Fyndtema